Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A32l22e17š 26M18e81r33t80a

26. 9. 2020 17:00

No a teď si představte, co by vám asi udělal tatínek dítka odněkud z Blízkého východu, že ho tak vzděláváte, který je ochoten vyfackovat ženu na ulici jen proto, že má krátkou sukni.

0 0
možnosti
Foto

No... Tohle možná leckoho překvapí (i já sama se tomu teď trochu divím:D), ale rodin z Blízkého východu už jsem měla v různých školkách hodně a pořád ještě žiju, ba co víc - s žádnou v tomhle ohledu nikdy nebyl problém... Asi jsem měla dost štěstí. Rozhodně nechci nikomu nalhávat, že ta spolupráce s nimi jede vždycky jako po másle, člověk občas narazí na rozdílné názory na různá témata a občas z toho pak vznikají i celkem bizarní historky, o těch jsem ostatně schopná vyprávět hodiny...:D Ale vůbec to - alespoň doposud - není takové drama, jaké si lidi občas představují.

0 0
možnosti
Foto

8-o sákryš to je síla.

Vám karma za odvahu dočíst. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1381x
Michaela Štěchová se po studiu bohemistiky na FF UK v Praze přestěhovala do Německa, kde v současnosti pracuje s předškolními dětmi. V květnu 2017 jí vyšla prozaická prvotina pod názvem Anna zachraňuje svět, v září 2020 román Růže z Jericha (bit.ly/ruzezjericha). Hodně píše, málo mluví, miluje padesátkové retro sukně a výrazné rtěnky. Má fóbii ze šneků a kurzů tvůrčího psaní. Při vaření nepoužívá recepty, ráno tančí ve sprše a vždycky všechno přežene. Kafe pije každý den jinak, ale psa venčí pořád na stejné trase. Už roky se marně snaží přestat o sobě mluvit ve třetí osobě.

Seznam rubrik